Vende Vakante

Banka e Bashkuar e Shqiperise-(UBA Bank), prej vitesh ofron mundesi reale per karriere dhe nje mjedis pune mjaft te pershtatshem per te gjithe punonjesit.


 

 

KONKURS - Për dhënien e bursave ‘UBA Marko Polo’ për të zhvilluar studimet universitare në Malajzi.

Per me shume informacion klikoni ketu.

UBA po kerkon te punesoje dike ne pozicionin: Branch Manager.

Per me shume informacion klikoni ketu.

 

UBA po kerkon te punesoje dike ne pozicionin: System and Network Administration, IT Department.

Per me shume informacion klikoni ketu.

Adresa Jone

Adresa: Rr. “Dritan Hoxha”,
Nd. 11, H. 3, Njesia Bashkiake Nr.7,
Kodi Postar 1023, Kutia Postare 128,
Tirane,
E-mail: hr@uba.com.al

Kontaktoni me ne

Rrjeti i Degeve te UBA