Perse ti bashkoheni UBA Bank?

Nisni nje kariere te re me Banken e Bashkuar te Shqiperise (UBA Bank)!

Po kerkoni te punesoheni? Aplikoni tek UBA Bank!

Pjesa me e konsiderueshme e pozicioneve te lira qe hapen, kryesisht jane te perqendruara ne Drejtorine e Pergjithshme, ne Tirane. Gjithesesi, sipas rastit pozicione te lira shpallen edhe prane degeve dhe agjencive tona.

UBA Bank pjese te vlerave te saj ka edhe diversikimin, prandaj mirempret aplikante te te gjitha besimeve fetare.

Te udhehequr edhe nga etika ne pune, ne preferojme te planifikojme ne afatgjate. Ne punojme qe stafi yne te zhvillohet, te fitoje aftesi te reja ne pune, te permbushin potencialin e tyre si edhe te jetojne jete teresisht te balancuara.

Ne tek UBA Bank punojme ne grup si edhe vleresojme çdo punonjes individualisht, ndaj e e ben dhe vendin e deshiruar per te qene pjese e saj.

Ne besojme se njerezit qe punesojme, jane aseti yne me i rendesishem. UBA Bank eshte teresisht e angazhuar te ofroje mundesi zhvillimi te barabarta gjithnje duke u bazuar ne mundeiste dhe aftesite e individit.

NA KONTAKTONI:

DEPARTAMENTI I BURIMEVE NJEREZORE 

BANKA E BASHKUAR E SHQIPERISE-UBA BANK

DREJTORIA QENDRORE TIRANE

Rruga "Dritan Hoxha", Nd. 11, H. 3,

Njësia Bashkiake Nr. 7

Tiranë, 1023, Shqipëri

Tel: +355 4454 8888

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Adresa Jone

Adresa: Rr. “Dritan Hoxha”,
Nd. 11, H. 3, Njesia Bashkiake Nr.7,
Kodi Postar 1023, Kutia Postare 128,
Tirane,
E-mail: hr@uba.com.al

Kontaktoni me ne

Rrjeti i Degeve te UBA