Drejtuar te gjithe klienteve tane te respektuar, lutemi lexoni si me poshte:

Orari zyrtar sipas diteve te punesi: 

Administrata e UBA Bank: nga ora 8.30am deri 16.30pm. 

Salla per veprimet bankare sipas diteve dhe orarit:

E Hene deri te Enjte: nga ora 9.00am deri 15.30pm

Te Premten: nga ora 9.00 deri 12.00 dhe nga ora 13.00 deri 15.30

Te Shtune, te diele dhe ditet e festave zyrtare: Pushim.

Demo
 

Kembimi Valutor

Lexo me Shume...

Demo
 
Perllogaritje e Depozites

Lexo me Shume...

Demo
 
Perllogaritje e Financimit

Lexo me Shume...

Demo
 
Ofertat Aktuale

Lexo me Shume...

Adresa Jone

Adresa: Rr. “Dritan Hoxha”,
Nd. 11, H. 3, Njesia Bashkiake Nr.7,
Kodi Postar 1023, Kutia Postare 128,
Tirane,
E-mail: info@uba.com.al

Kontaktoni me ne

Rrjeti i Degeve te UBA